luckymom

Alla inlägg under maj 2010

Av lotta nilsson - 16 maj 2010 09:29
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av lotta nilsson - 16 maj 2010 09:10
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av lotta nilsson - 12 maj 2010 16:46

började dagen med babysim. milla va superduper duktig idag. börjar undra om det är för att pappa badar med henne?!?! hmmmm....kanske...

sen var det bvc med läkarkontroll, vår lilla tös är nu 71 cm lång och väger hela 9,15 kg. yes hon ligger över kurvan men vad gör väll de?!   


  


blev kaffe och fika hos anna pch patrik, liam och sebbe passade på att leka. sen intogs ryggläge i soffan här hemma och vi sov faktiskt en liten stund allihopa.


anders har fått skruva upp grinden till trappen ner för vi har en liten tös som hasar sig fram överallt. en tidsfråga innan man får plocka bort allt inom hennes räckhåll.


ikväll ska jag till frissan för att ta ännu ett steg mot att bli blondin igen   


  


mumsar på lite majskrokar nu, gott!



mormor har lämnat spår......    

Av lotta nilsson - 10 maj 2010 15:53
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av lotta nilsson - 9 maj 2010 20:50

  


Paragon Senses

 

Inspirationen är hämtad från världens lyxbilar. Elegant design och utmärkt prestanda. Aroma- känn doften av mandarin. Breeze- njut av solens värme tillsammans med svalkande breeze. HiFi-ljud även MP3-uttag. Förstärkningsrör för både kropp och ansikte för att ge hela kroppen maximal färg. Control och centralfilter förstärker bruningseffekten ytterligare.


Ja detta solarium kommer att anlända vecka 20-21 och kommer stå i rum nr.1


  Välkomna   



Av lotta nilsson - 9 maj 2010 10:48

Måla, måla, måla.....

  

mammsen kör finliret i kanterna

  

älskling körde lite alli i allo

  

vita sidoväggar och grå vägg bakom solaruiumen

  

bort med allt det mörka. ser kanske tråkigt ut nu men belysningen ska framhävas av de ljusa färgerna. de hemska gula lysrören ska BORT och snygga spottar in!

ska snart dit idag igen och fortsätta... anders får vara hemma med barnen idag så jag, mamma och pappa ska måla för glatta livet idag   

igår efter målningen körde vi till anna och partik där vi blev bjudna på middag. sen satt patrik och sjöng och spelade gitarr. milla älskade det, sjung med för full hals. långt om länge fick jag fram kameran för att filma men då va det roliga givetvis över. fick lite "millasång" som jag tänkte lägga upp senare.



Av lotta nilsson - 8 maj 2010 08:34

  


Morgonfisen och jag säger godmorgon. idag ska vi till stan och måla hela dagen. slurpar i mig kaffet nu, snart bär det iväg. moster ställer upp som barnvakt idag så vi kan måla på. ska nog passa på att sola en stund när jag ändå är där, börjar få en ganska fin bränna nu   


ikväll blir det en tur till ystad och crusingen om vädret tillåter. inte för att jag gillar sånna bilar men det är trevligt att komma dit och träffa golk man inte träffar annars.


kram på er



Ovido - Quiz & Flashcards